bosch

 
starter-set

Mašine sa akumulatorskim baterijama:
Moćne kao da su priključene na struju

Veliki asortiman mašina sa baterijama na punjenje vam omogućava da radite sa velikom sigurnošću i fleksibilnošću. Ni kablovi ni nedostatak utikača više nisu problem.

442656

Bušilice, čekić bušilice, mešalice i vibracione bušilice

Možete koristiti snagu Boschovih mašina da obavite veliki broj zadataka. Kada želite da mešate različite viskozne materijale, bušite, deljete ili polirate, naš električni ručni alat će obaviti posao snažno i precizno.
Bosch-Caulking-Gun

Pištolji i fenovi: Rad sa toplotom

Naši pištolji za plastiku i fenovi koriste visoke temperature da fiksiraju, spoje i izoliraju. Naš profesionalni alat je takođe idealan pomagač za uklanjanje boje i lakiranje, oblikovanje i smanjivanje. Osiguravaju da vaš posao bude završen što je jednostavnije moguće.
cordless-impact-wrench-gds-18-v-li-102017-102017

Zavrtači: Izuzetno praktična i robustna tehnologija

Bosch ima odgovarajuće šrafcigere ili kombinaciju šrafciger-bušilica za sve namene. Obezbeđujemo praktične i robustne mašine sa tankim dizajnom, bazirane na prvoklasnoj efikasnoj i dugotrajnoj tehnologiji.
plunge-saw

Stolari i tesari

Bosch postavlja nove standarde revolucionarnim idejama za rad sa tesarima i stolarima. Naše ergonomski oblikovane mašine su dizajnirane da budu posebno robustne, kompaktne i elastične,omogućavajući izuzetno precizan i moćan rad.
600129190_1

Brusilice i strugači:
Više snage, bolje brusne performanse

Imamo sve što vam je potrebno za savršeni brusni rezultat – od kaiš brusilica do delta brusilica i brusnih četkica. Ili ako želite da uklonite ostatke lepka,gipsa ili betona, naši električni strugači vas nikad neće izneveriti.
Bosch-PKS-18-Li-2

Testere za više snage i preciznosti

1947. godine Bosch je predstavio prvu električnu ubodnu testeru na svetskom tržištu. Od onda, revolucionarne alatke se razvijaju konstantno. Danas, skoro svaka druga testera koju radnici koriste je marke Bosch.
2019.06.03.12.42.15_5cf4f9871e82e_2019.06.03.12.36.09_5cf4f8194a757_22[1]

Makaze, trimeri and roto-sekači:
Uvek sečete perfektno sa našim alatom

Bosch sekači seku predmete bez gubitka ivera: Naši trimeri ne izobličavaju predmet čak i kad idu oko tesnih ćoškova.Ili ako radite sa roto-sekačem, sekač se rotira brzinom od 30,000 obrtaja u minutu.
BOSCH-GAS

Usisivači: Za krupno smeće i finu prašinu

Bosch obezbeđuje kompletan program višenamenskih i specijalizovanih usisivača za sve vrste poslova : od kompaktnih višenamenskih usisivača za krupnu i mokru nečistoću do usisivača za drvo i azbestne i betonske čistače.
1079716

Merni instrumenti: Preciznost pritiskom na dugme

Bosch elektronski merni instrumenti omogućavaju brzo i lako merenje, ravnanje, ispitivanje i lociranje predmeta. Možete verovati našim konstrukcijskim laserima, meračima razdaljine, uglomerima i meračima nagiba i detektorima!
269805

Dodaci za električni alat

Mi vam možemo obezbediti sve što je potrebno da bi olakšali vaš rad i omogućili vam da postignete profesionalne rezultate: od akumulatorskih baterija do kružnih ploča i dodatne opreme.
1285687

Univerzalni uređaj za detekciju

Sa Boschovim zidnim skenerom, zidovi postaju transparentni. Naš Zidni skener D-tect 100 precizno pokazuje gde možete bezbedno da bušite, tako da izbegnete štetu na vodovodnim cevima i električnoj instalaciji.